Softgoat ville göra en re-design av sin e-handel för att förbättra helhetsupplevelsen, få en mer inspirerande plattform och fortsätta skapa värde för deras, nya och befintliga, kunder. I takt med att e-handel på mobilen ökar, framförallt i Sverige, så har stor vikt lagts på att optimera webbplatsen för att öka kundupplevelsen på mobilen, såväl som på datorn och surfplattan.

Softgoat och STÖK har haft ett nära samarbete sedan 2014. Vartefter SoftGoat har växt och förändrats så har även har även deras webbplats kontinuerligt vidareutvecklats men i år var det dags för ett större omtag. Resultat blev en modern, stilren och hållbar design med ett flexibelt admin så att Softgoat själva kan förvalta webbplatsen på ett effektivt sätt.

“Vi är så glada för vår nya, efterlängtade, hemsida! Detta projekt resulterade i en stilren och snygg hemsida som återspeglar vårt varumärke genom sitens alla skrymslen och vrår. Stort tack till STÖK för bra och tydlig projektledning, hög service och för ett fint samarbete genom hela processen!” hälsar Softgoat.

Mer om Soft Goat:
Soft Goat är klädmärket som levererar plagg i 100% cashmere. Sedan bolaget grundades, 2011, har grundidén varit, och är än idag, att sälja cashmere kläder och produkter med hög kvalitet och lång livsläng till ett bra pris. Soft Goat tror på slow fashion och släpper två kollektioner per år i klassisk design med en twist som säljs via deras e-handel och deras egna butik i Stockholm.