Lediga jobb på STÖK

Vi är ett gäng bestående av bland annat ramstarka och noggranna projektledare, visionära och kreativa designers, kluriga och ifrågasättande strateger, seniora tech leads, problemlösande utvecklare och analytiska e-commerce specialister.

Är du intresserad av att jobba eller göra praktik hos oss? Klicka in på våra lediga tjänster nedan för att läsa mer eller skicka ett mail till jobb@stok.se

Varför STÖK och vad du kan förvänta dig av oss:

Svaret är att vi kan erbjuda en kombination av erfarenhet och noggrannhet från start till mål. Vi brukar säga att vi är en byrå i Stockholm med själen i Norrland då de flesta på STÖK kommer norrifrån. Vi kombinerar norrländskt lugn med kvalitativa leveranser till våra kunder och har lång erfarenhet att bygga attraktiva, stabila och optimerade webbplatser. Du kommer kunna utveckla dina kompetenser och få erfarenhet genom att arbeta med starka internationella varumärken och innovativa projekt. Vi strävar efter att ha en kreativ och öppen kultur där vi utvecklas både som personer och professionellt. Vi är en liten byrå med stark familjär känsla där alla medarbetare gör skillnad inte bara inom sitt yrkesutövande utan också påverkar bolaget i stort. Vi månar om varandra och sätter stort värde på balans, frihet och gemenskap.

Hos STÖK får du också bland annat:
Friskvårdsbidrag, pensionsavsättning, sjukförsäkring, måndagsfrukost, fredagslunch mm.

Som en del av vårt team kommer dina dagar att handla om att göra våra kunder och deras användare nöjda genom fantastisk utveckling av deras tjänster och plattformar.