STÖK söker senior webbutvecklare backend

Bild för stök söker webbutvecklare backend

Digitala byrån STÖK söker en senior webbutvecklare med inriktning backend till vårt kontor på Kungsholmen.

STÖK är inne i en spännande fas där det ställs höga krav på våra digitala leveranser, både från oss själva och från våra kunder. Vi söker därför efter en driven tech-lead som kan vara med och ta våra plattformar, integrationer och standarder till nästa nivå.

Hos oss kommer du dels att få göra hands-on utveckling i nya och befintliga projekt men också ansvara för att sätta standarder och ramverk och hjälpa till med våra utvecklingsprocesser. Ett av våra viktigaste framtida projekt som du kommer ha en stor del i är att ta fram en ny headless plattform för våra e-commerce kunder. En del av din tid hos oss kommer du också få ägna åt att fokusera på det du vill, lära dig någon ny teknologi eller bygga något efter en egen idé.´

Du kommer ha en central roll i ett agilt team med projektledare, UI- och UX-designers och andra utvecklare.

“Ha roligt på jobbet” är inte bara en klyscha på STÖK. Vi är en mindre byrå med stark familjär känsla där vi månar om varandra och sätter stort värde på balans, frihet och gemenskap.

 

Vem är du?

Du är en driven utvecklare som har jobbat ett antal år som backendutvecklare, gärna med inriktning mot PHP och MySql. Du har erfarenhet av att delta i större utvecklingsprojekt och att samarbeta med andra utvecklare för att tillsammans sätta standarder och ett “way of working” som kontinuerligt förbättrar och förenklar framtida utveckling.

Du har din grund i backend men är inte främmande för att även komma med input över hela stacken.

Du älskar teknik och problemlösning och har en ambition att lära dig nya saker och nya teknologier och delar gärna med dig av det du kan.

Vi ser även gärna att du har erfarenhet av att administrera och konfigurera Nginx / Apache / MySQL i Linux-miljö. Då vi till viss del driftar våra kunders sajter i molnet.

Meriterande är även kunskap / erfarenhet inom följande: 

  • WordPress, HTML och CSS, SASS, 
  • Javascript, Gulp, Webpack, React, Vue, 
  • Composer, WP-CLI, Docker, AWS, Git.

 

Vad vi erbjuder

  • Möjlighet att påverka din egen utveckling inom företaget
  • Möjlighet att styra din egen arbetstid med frihet under ansvar
  • Att få vara delaktig i att välja teknik och mjukvara att jobba med
  • 30 dagars semester
  • Friskvårdsbidrag och pensionsavsättning

 

Mer om STÖK

Vi som grundade STÖK har våra rötter i Norrland och vi brukar säga att vi är en byrå i Stockholm med själen i Norrland. På kontoret strävar vi efter en arbetsmiljö som kombinerar norrländskt lugn med träffsäkra och kvalitativa leveranser till våra kunder. Kort sagt, vi hetsar inte upp oss i onödan. Vi månar om flexibilitet, frihet och eget ansvar vilket innebär att vi ibland jobbar hemifrån, går tidigare eller kommer in senare. Vi vill också att vi ständigt ska utvecklas och välkomnar initiativ och förslag för kompetensutveckling såsom konferenser, utbildningar etc.

Trots att vi inte är en särskilt stor byrå så har vi förmånen att jobba med intressanta varumärken som bland annat HBO Nordic, Mynewsdesk, Syster P, By Malina och Softgoat. Som utvecklare hos oss får du arbeta med system och integrationer med varierande komplexitet där det ställs höga krav på prestanda och kvalitet.

Välkommen med din ansökan till jobb@stok.se, intervjuer och urval sker löpande.